ILARI KECKMAN

Osteopaatti (ortopedinen), urheiluhieroja, kouluttaja

Taustaa


Päädyin opiskelemaan Suomen urheiluhierojaopistoon vankan urheilutaustani myötä. Olen harrastanut mm. jalkapalloa, sulkapalloa, tennistä, koripalloa ja salibandya, joka olikin päälajini aikuisikääni asti. Pelasin Tapanilan Erässä noin 15 vuotta ja kaapista löytyy myös muutama SM-mitali junioriajoilta.
Työn ohella opiskelin ortopedista osteopatiaa, jossa keskitytään erityisesti tuki- ja liikuntaelinsairauksien tutkimiseen ja hoitoon. Tätä nykyä teenkin myös osteopaatin vastaanottotyötä. Olin mukana Suomen alppimaajoukkueessa huoltajana kaudella 2018-2019 sekä 2019-2020. Lisäksi opetan hierojaopiskelijoille anatomiaa ja käytännön työtä Suomen Urheiluhierojaopistolla.


Parasta työssä


Parasta työssäni on ehdottomasti se, kun saa palautteen tyytyväiseltä asiakkaalta. Työni on todella monipuolista ja uusia asioita näkee ja oppii joka päivä. Koen urheilutaustani hyödylliseksi monella tapaa. Sen kautta olen oppinut ymmärtämään omaa kehoani, joten minun on myös helpompi tunnistaa ja ymmärtää muiden ihmisten vaivoja. Nautin myös siitä, että pääsen tapaamaan päivittäin uusia ihmisiä.

Tulevaisuus


Tavoitteenani on kehittää jatkuvasti Flexuksen toimintaa ja asiakaspalvelua. Lisäksi haluan laajentaa omaa ammattitaitoani mahdollisimman paljon. Ortopedisen osteopatian lisäksi suunnitelmiini kuuluu mahdollisesti myös fysioterapeutin tutkinto. 

TAPIO KIURU

Urheiluhieroja

Taustaa


Olen valmistunut Suomen urheiluhierojaopistosta Valviran rekisterissä olevaksi terveydenhuollon ammattilaiseksi.
Olen elämäni aikana kokeillut useita eri kamppailulajeja joista brasilialainen jujutsu oli mielestäni monipuolisinta ja mielekkäintä. Nykyään pidän kuntoani yllä lenkkeilyllä, pyöräilyllä sekä lihaskuntoharjoittelulla.


Parasta työssä


Työssäni on mukava päästä tutustumaan paljon erilaisiin ihmisiin. Asiakkaan lihaskireyksistä johtuvien liikerajoitteiden ja kiputilojen lievittäminen sekä poistaminen on kaikista palkitsevinta.
Vahvan anatomian osaamisen, empaattisuuden ja haluni auttaa muita antavat minulle oikeat työkalut räätälöimään juuri sinulle sopivan hoitotavan.
Oli syy sitten liikunnasta, liikkumattomuudesta tai stressistä aiheutuvat kiputilat niin pyrin hoitamaan vaivojasi kuin ne olisivat omiani.


Tulevaisuus


Tulevaisuudessa aion kehittää itseäni sekä yritystoimintaa Flexuksella mahdollisimman paljon. Toivon myös pääseväni auttamaan mahdollisimman monia löytämään kivuttoman ja stressittömän elämän.

JANNE MERIKALLIO

Fysioterapeutti

Taustaa


Innostukseni fysioterapiaopintoihin heräsi kun sain aikoinaan pitkään kestäneisiin kipuihin helpotuksen
nimenomaan fysioterapian kautta. Olen toiminut valmistumisestani lähtien itsenäisenä
ammatinharjoittajana. Vietin koko nuoruuteni pelaten jalkapalloa HJK:ssa, josta käteen jäi muun muassa
muutama nuorten suomenmestaruus sekä poikamaajoukkue-edustuksia. Nyt toimin neljättä vuotta PK-35
Vantaan fysioterapeuttina. Näihin vuosiin on mahtunut kaksi Naistenliigan voittoa, Suomen cupin voitto
sekä kaksi Mestarienliigaesiintymistä. Toimin myös Suomen jalkapallofysioterapiayhdistyksen hallituksessa.
Opiskeluaikana ja sen jälkeen olen ollut mukana kehittämässä polven ja lonkan tekonivelleikatuille
uudenlaista kuntoutuskäytäntöä, jotka tähtäävät parempaan ja nopeampaan kuntoutumiseen.


Parasta työssä


Minua viehättää työn monipuolisuus ja se miten siinä kohtaa tieteellisen teorian ja tutkimuksen
hallitseminen sekä käytännön tekeminen. Työ on haastavaa sillä jokainen asiakas on erilainen eikä
samanlaisiinkaan vaivoihin voida käyttää sokeasti aina samaa sapluunaa. Parhaita hetkiä on kun voi
helpottaa asiakkaan vaivoja ja kun hän huomaa että pitkäänkin jatkuneesta kivusta voidaan päästä eroon.
Mielestäni jokaiselta asiakkaalta ja eri alojen kollegoilta voi aina oppia jotain uutta kuuntelemalla ja
kokeilemalla.


Tulevaisuus


Tulevaisuudessa tarkoitukseni on kouluttautua mahdollisimman monipuolisesti tuki- ja liikuntaelinvaivojen
hoitamisessa. Haluan myös perehtyä enemmän fyysisen harjoittelun maailmaan, sillä mielestäni
fysioterapeutilla on hyvä olla keinot kehittää asiakkaidensa fyysistä suorituskykyä, eikä vain kuntouttaa tätä
vaivoja edeltäneelle tasolle. Se on ainoa tapa, jolla saadaan aikaan pysyviä parannuksia!

MARKO VEPSÄ

Urheiluhieroja, fysiikkavalmentaja

Taustaa


Urheiluvalmennuksen väsymätön moniosaaja. Urheilijoiden yksilölliseen kehittämiseen erikoistunut ammattivalmentaja sekä urheiluhieroja. Lähes 20 vuotta kilpaurheilumaailman erilaisissa laji- ja fysiikkavalmennustöissä yli 10 eri urheilulajin parissa, aina junioreista aikuistason arvokisa- ja ammattilaisurheilijoihin. Vuonna 2011 valmistunut koulutetuksi hierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistolta.

Parasta työssä


Urheilussa ei kahta samanlaista päivää peräkkäin kohtaa, oppinut reagoimaan ja sopeutumaan nopeastikin edessä muuttuviin asioihin ja tilanteisiin. Löytää laatua, yksinkertaisuutta ja tehokkuutta missä yleensä nähdään monimutkaisuutta. Jakaa ne onnistumisen riemut ja epäonnistumisen surut, olla mukana niiden unelmien saavuttamisessa. Pääsee kohtaamaan hyvinkin erilaisia persoonia, löytämään heille toimivia tapoja kehittää itseään paremmiksi urheilijoiksi. Myös ulkomaalaisten urheilijoiden kanssa toimiminen opettanut vierailla kielillä työskentelyä ja monipuolistanut yhteistyön toimintatapoja.

Tulevaisuus


Urheiluvalmennus on ahkeruuslaji, siten urheilijoiden kokonaisvaltaisen kehittämisen ja hoitamisen tulee olla jatkuvaa tutkimista ja työstämistä. Erityisesti fyysisen valmennuksen ja lihashuollon yhteiskonseptien kehittäminen.

SANNI NIEMELÄ

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, liikunnanohjaaja (AMK), personal trainer

Taustaa

Liikunta on ollut tärkeä osa elämääni jo lapsuudesta saakka ja lukion jälkeen kiinnostus heräsi myös mahdolliseen tulevaisuuden ammattiin liikunnan ja hyvinvoinnin alalla. Koti-Savo sai jäädä kun kouluttauduin 2015 personal traineriksi Helsingissä, mistä tieni jatkui ammattikorkeakouluun Kajaaniin. Sieltä valmistuin 2018 liikunnanohjaajaksi ja oman alan töistä hieman kokemusta kerrytettyä päätin hakea Suomen urheiluhierojaopistoon, mistä valmistuin heinäkuussa 2020 koulutetuksi hierojaksi. Eri lajeja on tullut harrastettua ratsastuksesta karateen, mutta tanssi ja sen eri lajit ovat suurin intohimoni.

Parasta työssä

Työssäni nautin eniten ihmisten auttamisesta. On hienoa nähdä, miten pystyy omilla palveluillaan helpottamaan ihmisten elämää ja tukemaan heidän hyvinvointiaan. Otan jokaisen asiakkaan vastaan yksilönä heidän toiveensa ja tarpeensa huomioiden persoonaa unohtamatta.


Tulevaisuus

Tavoitteenani on yhdistää osaamistani kaikista koulutuksista ja tarjota sekä valmennus että hierontapalveluita. Haluan lisäkouluttautua aktiivisesti ja seuraavana vuorossa onkin purentalihashierontakoulutus. Tulevaisuudessa minua kiinnostaa osteopatia ja liikuntalääketiede.

Hannu Lankinen

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Taustaa

Olen koko ikäni harrastanut urheilua ja se on ollut suuri kiinnostuksen kohteeni. Jääkiekkoa, jalkapalloa ja salibandyä. Olen joukkuepelaaja ja oli hienoa liittyä Flexuksen upeaan hyvinvointitiimiin. Olen saanut urheiluhierojakoulutuksen Suomen urheiluhierojaopistolla.

Parasta työssä

Jokainen päivä, jokainen asiakas, on oma uusi tarinansa, jolle yritämme saada parhaan mahdollisen ratkaisun. Tutkitaan, etsitään ja hoidetaan mahdolliset ongelmat. Parasta on se, kun saadaan kipuja poistettua ja parannettua liikeratoja. Tällä alalla on mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Omaan pitkän kokemuksen asiakaspalvelualalta, joten on hienoa tavata uusia ihmisiä joka päivä ja kuunnella heidän uniikkeja elämäntarinoitaan.

Tulevaisuus

Tavoitteeni on kehittää itseäni lisää alalla, lukemalla, tutkimalla ja osallistumalla erilaisille kursseille, josta saa lisätyökaluja asiakaspalvelutyöhön. Aion myös omalta osaltani pitää hyvää fiilistä yllä Flexuksella ja haluan, että niin työntekijöillä kuin asiakkailla on hyvä olla.

JERRY GRÖNLUND

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, osteopatiaopiskelija

Taustaa
 

Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta kesäkuussa 2019. Urheilu on aina ollut vahva osa elämääni, olen harrastanut painia, jalkapalloa maalivahtina ja tuoreimpana Amerikkalaista jalkapalloa. Jenkkifudiksesta löytyykin muutama SM-mestaruus Helsinki Roosterssissa, sekä yksi PM-mestaruus Suomen juniorimaajoukkueesta.

Pelikentät jätettyäni toimin osana Helsinki Roostersin fysioteamia urheiluhierojana kaudella 18/19. Lisäksi olen mukana Suomen amerikkalaisen jalkapallon maajoukkueessa.

Nykyään pidän kunnostani huolta kuntosaliharjoittelulla ja koiran kanssa lenkkeillen.Parasta työssä

Parasta työssäni on tyytyväisen asiakkaan palaute. Työni on todella monipuolista, joka päivä kokee uutta ja tietotaito kasvaa. Uusien ihmisten tapaaminen päivittäin on myös yksi ammattini parhaista puolista.

 

Tulevaisuus

Tavoitteenani on jatkuva oppiminen ja kehittyminen. Aloitin nelivuotisen opiskelun Ortopedisen Osteopatian Koulutuskeskuksessa työni ohella. Toivonkin, että pystyn hyödyntämään myös kaiken sieltä oppimani asiakkaideni hyväksi.

IRA SAARI

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Taustaa
 

Olen tanssinut ison osan elämästäni erilaisia katutanssilajeja ja lattareita. Rakkaasta harrastuksestani on tullut minulle myös ammatti ja toimin tanssinopettajana muutamana iltana viikossa. Tanssin ja muun liikunnan myötä heräsi kiinnostus oman kehon hyvinvointiin, huoltoon ja palautumiseen. Tämän lisäksi olen aina halunnut harjoittaa ammattia, missä voin auttaa ihmisiä ja näiden asioiden summana päädyin opiskelemaan Suomen urheiluhierojaopistolle. 


Parasta työssä

Ehdottomasti parasta on se, että pääsee kohtaamaan päivittäin erilaisia ihmisiä. Otan jokaisen potilaan vastaan yksilönä, kuuntelen häntä ja selvitämme yhdessä vaivan syyn ja laadimme sen mukaan hoitosuunnitelman. On myös mahtavaa huomata jälkeen päin oman työn tulos ja potilaan voinnin paraneminen.

Tulevaisuus

Minulla on paljon erilaisia mielenkiinnon kohteita, hierojan erikoiskoulutuksista fysioterapiaopintoihin. Näin lähitulevaisuudessa näkisin itseni kuitenkin kouluttautumassa mm. raskausajan hierontaan ja purentalihaksiin. Myös akupunktiokoulutus löytyy to do-listalta!

EERIKA SIRVIÖ

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Taustaa
 

Urheilu on aina saanut minulta ison roolin arjessa. Nuorena harrastin ratsastusta sekä pelasin jalkapalloa SM-tasolla. Pitkään kestäneen loukkaantumiskierteen myötä ymmärsin kuinka tärkeää palautuminen, kehonhuolto ja kuntoutus on. 
Ensimmäisenä halusin kouluttautua hierojaksi, jossa pääsen auttamaan asiakkaita palautumaan ja rentoutumaan. Koulun kävin Suomen Urheiluhierojaopistolla.


Parasta työssä


Asiakkaiden auttaminen on ehdottomasti parasta. Haluan luoda jokaisen asiakkaan kanssa parhaan mahdollisen hoitosuunitelman hänen toiveden ja tavotteiden sekä minun tietotaidon mukaan.

Tulevaisuus


Tavoitteena on oppia jatkuvasti uutta. Haluan saada laajat ja monipuoliset työkalut, ja oppia hyödyntämään niitä erilaisiin vaivoihin. Lähitulevaisuudessa haluan käydä  erikoiskoulutuksia hierontaan kuten purentalihashieronta kurssin sekä tavoitteena on päästä fysioterapiakouluun.

CONNY LINDBLOM

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Taustaa
 

Valmistuin joulukuussa 2020 hierojaksi Suomen urheiluhierojaopistosta. Päädyin hierojaksi muutaman sattuman kautta ja yleisestä kiinnostuksesta kehonhuoltoa kohtaan. Olen harrastanut joko yksilö- tai joukkuelajeja 5-vuotiaasta asti, joten taustaa löytyy useasta lajista. Nykyään salibandy toimii kuitenkin jokapäiväisenä lajina itselle. 


Parasta työssä

Jokainen päivä on uusi mahdollisuus päästä ratkaisemaan asiakkaan vaivoja. 
On hienoa auttaa asiakasta ja nähdä positiivisia tuloksia hoidossa. Onnistumisten myötä minulla on motivaatiota tulla joka päivä uudestaan työpaikalle. Toisen auttaminen ja kiitollinen palaute on kaiken A ja O. 

Tulevaisuus

Tulevaisuudessa pyrin kouluttautumaan joko osteopaatiksi tai naprapaatiksi. Siinä ohella pyrin jokapäiväisesti pitämään huolta siitä, että pysyn uusimman tutkimustiedon perässä ja pystyn antamaan parasta tutkimustietoon nojaavaa hoitoa asiakkaille.

Ps. Är hemma från Lovisa, så kundbetjäningen lyckas bra på svenska också!

TUOMAS PALM

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Taustaa
 

Olen harrastanut liikuntaa koko ikäni. Jalkapalloa pelasin nuorempana n.15 vuotta tavoitteellisesti ja sen jälkeen olen harrastanut erilaisia kamppailu-urheilualajeja. Lisäksi kuntosalilla käyminen tuli tavaksi jo jalkapalloa pelatessa ja se onkin vetänyt minua kehonhuollon puolelle jo pidempään. Näistä saatu oma kokemus ja kiinnostus kehonhuoltoa kohtaan kasvoi ja päädyin opiskelemaan Suomen Urheiluhierojaopistoon josta valmistuin Joulukuussa 2020.


Parasta työssä

Parasta työssäni on, että tapaan uusia ihmisiä päivittäin ja heiltä saatu hyvä palaute.Mielenkiintoista myöskin alalla on se, että tällä alalla kehitystä tapahtuu koko ajan ja sinun tulee olla ns. ajan hermoilla. Lisäksi jokainen on yksilö ja kohtaan heidät yksilöinä ja pyrin auttamaan heitä parhaani mukaan.

Tulevaisuus

Tarkoituksenani on kehittää itseäni opiskelemalla lisää, käymällä erilaisissa koulutuksissa ja tutkimalla alaa koskevia tutkimuksia. Tavoitteenani on myöskin jatkaa opiskelua pidemmälle, mahdollisesti osteopatian puolelle. Lähitulevaisuudessa olen myöskin kouluttautumassa purentalihashierontaan.

NAIRI AZEZIAN

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Taustaa
 

Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistolta urheiluhierojaksi joulukuussa 2020. Olen alun perin
Sibelius-Akatemialta musiikin maisteriksi valmistunut huilisti ja opiskelen tällä hetkellä
kapellimestariksi Jorma Panulan johdolla. Olen myös opiskellut klassista laulua ja lauloin monta vuotta
ammattikuorossa ennen kapellimestariopintoja.
Kipinä hierontaan syttyi halusta ymmärtää kehon toiminnallisuutta ja tietää, miten lihakset oikeastaan
toimivat. Tieto palvelee myös muusikon ammattia, jossa kehollisuuden tärkeys korostuu: keho on
instrumentti, jonka kautta musiikki resonoi.
Hierojan ja muusikon työssä on paljon samaa: tärkeimpiä tekijöitä mestariksi tulemisessa on
kuunteleminen, balanssin ja harmonian ymmärtäminen sekä hetkeen keskittyminen.
Urheilutaustani on monipuolinen: olen kokeillut kaikenlaisia lajeja taitoluistelusta telinevoimisteluun
ja tenniksestä karateen. Tällä hetkellä harrastan pyöräilyä koiran kanssa, joka matkaa mukana
innokkaasti pyörärepussaan, sekä juoksua tavoitteena juosta maraton 2021.


Parasta työssä

Koen onnistumista, kun saan kiinni asiakkaan oirekuvasta ja kykenen muodostamaan niistä
jonkinnäköisen päätelmän, joka lopulta osoittautuu oikeaksi. Nautin siitä, kun kykenen jakamaan
asiakkaille tietotaitoani sekä auttamaan heitä lievittämään kipuja ja voimaan paremmin. Parasta on,
kun asiakas saapuu vastaanotolle uudestaan ilmoittaen kipujen kadonneen sekä hieronnan että
hieronnan yhteydessä saatujen kotiohjeiden avulla.

Tulevaisuus

On tärkeää kehittää omia taitojaan yhä pidemmälle, ruokkia uteliaisuutta sekä kyseenalaistaa edelliset
saadut opit. Musiikkiopintojen lisäksi haluaisin oppia ymmärtämään paremmin biomekaniikkaa sekä
erityisesti oppia syvällisemmin tarkastelemaan ihmistä kokonaisuutena. Missä muodossa tämä ikinä
tapahtuukaan, se jää nähtäväksi!

Hieronta | Fysioterapia | Osteopatia
Personal training
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Helsinki | Töölö | Ruskeasuo