19225924_1912787012342948_42727063615136

ILARI KECKMAN

Osteopaatti (ortopedinen), urheiluhieroja, kouluttaja

Taustaa


Päädyin opiskelemaan Suomen urheiluhierojaopistoon vankan urheilutaustani myötä. Olen harrastanut mm. jalkapalloa, sulkapalloa, tennistä, koripalloa ja salibandya, joka olikin päälajini aikuisikääni asti. Pelasin Tapanilan Erässä noin 15 vuotta ja kaapista löytyy myös muutama SM-mitali junioriajoilta.
Työn ohella opiskelin ortopedista osteopatiaa, jossa keskitytään erityisesti tuki- ja liikuntaelinsairauksien tutkimiseen ja hoitoon. Tätä nykyä teenkin myös osteopaatin vastaanottotyötä. Olin mukana Suomen alppimaajoukkueessa huoltajana kaudella 2018-2019 sekä 2019-2020. Lisäksi opetan hierojaopiskelijoille anatomiaa ja käytännön työtä Suomen Urheiluhierojaopistolla.


Parasta työssä


Parasta työssäni on ehdottomasti se, kun saa palautteen tyytyväiseltä asiakkaalta. Työni on todella monipuolista ja uusia asioita näkee ja oppii joka päivä. Koen urheilutaustani hyödylliseksi monella tapaa. Sen kautta olen oppinut ymmärtämään omaa kehoani, joten minun on myös helpompi tunnistaa ja ymmärtää muiden ihmisten vaivoja. Nautin myös siitä, että pääsen tapaamaan päivittäin uusia ihmisiä.

Tulevaisuus


Tavoitteenani on kehittää jatkuvasti Flexuksen toimintaa ja asiakaspalvelua. Lisäksi haluan laajentaa omaa ammattitaitoani mahdollisimman paljon. Ortopedisen osteopatian lisäksi suunnitelmiini kuuluu mahdollisesti myös fysioterapeutin tutkinto. 

tapioprofiili.jpeg

TAPIO KIURU

Urheiluhieroja

Taustaa


Olen valmistunut Suomen urheiluhierojaopistosta Valviran rekisterissä olevaksi terveydenhuollon ammattilaiseksi.
Olen elämäni aikana kokeillut useita eri kamppailulajeja joista brasilialainen jujutsu oli mielestäni monipuolisinta ja mielekkäintä. Nykyään pidän kuntoani yllä lenkkeilyllä, pyöräilyllä sekä lihaskuntoharjoittelulla.


Parasta työssä


Työssäni on mukava päästä tutustumaan paljon erilaisiin ihmisiin. Asiakkaan lihaskireyksistä johtuvien liikerajoitteiden ja kiputilojen lievittäminen sekä poistaminen on kaikista palkitsevinta.
Vahvan anatomian osaamisen, empaattisuuden ja haluni auttaa muita antavat minulle oikeat työkalut räätälöimään juuri sinulle sopivan hoitotavan.
Oli syy sitten liikunnasta, liikkumattomuudesta tai stressistä aiheutuvat kiputilat niin pyrin hoitamaan vaivojasi kuin ne olisivat omiani.


Tulevaisuus


Tulevaisuudessa aion kehittää itseäni sekä yritystoimintaa Flexuksella mahdollisimman paljon. Toivon myös pääseväni auttamaan mahdollisimman monia löytämään kivuttoman ja stressittömän elämän.

Markokuva.jpeg

MARKO VEPSÄ

Urheiluhieroja, fysiikkavalmentaja

Taustaa


Urheiluvalmennuksen väsymätön moniosaaja. Urheilijoiden yksilölliseen kehittämiseen erikoistunut ammattivalmentaja sekä urheiluhieroja. Lähes 20 vuotta kilpaurheilumaailman erilaisissa laji- ja fysiikkavalmennustöissä yli 10 eri urheilulajin parissa, aina junioreista aikuistason arvokisa- ja ammattilaisurheilijoihin. Vuonna 2011 valmistunut koulutetuksi hierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistolta.

Parasta työssä


Urheilussa ei kahta samanlaista päivää peräkkäin kohtaa, oppinut reagoimaan ja sopeutumaan nopeastikin edessä muuttuviin asioihin ja tilanteisiin. Löytää laatua, yksinkertaisuutta ja tehokkuutta missä yleensä nähdään monimutkaisuutta. Jakaa ne onnistumisen riemut ja epäonnistumisen surut, olla mukana niiden unelmien saavuttamisessa. Pääsee kohtaamaan hyvinkin erilaisia persoonia, löytämään heille toimivia tapoja kehittää itseään paremmiksi urheilijoiksi. Myös ulkomaalaisten urheilijoiden kanssa toimiminen opettanut vierailla kielillä työskentelyä ja monipuolistanut yhteistyön toimintatapoja.

Tulevaisuus


Urheiluvalmennus on ahkeruuslaji, siten urheilijoiden kokonaisvaltaisen kehittämisen ja hoitamisen tulee olla jatkuvaa tutkimista ja työstämistä. Erityisesti fyysisen valmennuksen ja lihashuollon yhteiskonseptien kehittäminen.

sanniflxs.jpg

SANNI NIEMELÄ

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, liikunnanohjaaja (AMK), personal trainer

Taustaa

Liikunta on ollut tärkeä osa elämääni jo lapsuudesta saakka ja lukion jälkeen kiinnostus heräsi myös mahdolliseen tulevaisuuden ammattiin liikunnan ja hyvinvoinnin alalla. Koti-Savo sai jäädä kun kouluttauduin 2015 personal traineriksi Helsingissä, mistä tieni jatkui ammattikorkeakouluun Kajaaniin. Sieltä valmistuin 2018 liikunnanohjaajaksi ja oman alan töistä hieman kokemusta kerrytettyä päätin hakea Suomen urheiluhierojaopistoon, mistä valmistuin heinäkuussa 2020 koulutetuksi hierojaksi. Eri lajeja on tullut harrastettua ratsastuksesta karateen, mutta tanssi ja sen eri lajit ovat suurin intohimoni.

Parasta työssä

Työssäni nautin eniten ihmisten auttamisesta. On hienoa nähdä, miten pystyy omilla palveluillaan helpottamaan ihmisten elämää ja tukemaan heidän hyvinvointiaan. Otan jokaisen asiakkaan vastaan yksilönä heidän toiveensa ja tarpeensa huomioiden persoonaa unohtamatta.


Tulevaisuus

Tavoitteenani on yhdistää osaamistani kaikista koulutuksista ja tarjota sekä valmennus että hierontapalveluita. Haluan lisäkouluttautua aktiivisesti ja seuraavana vuorossa onkin purentalihashierontakoulutus. Tulevaisuudessa minua kiinnostaa osteopatia ja liikuntalääketiede.

IraFlexusProfiili.jpg

IRA SAARI

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Taustaa
 

Olen tanssinut ison osan elämästäni erilaisia katutanssilajeja ja lattareita. Rakkaasta harrastuksestani on tullut minulle myös ammatti ja toimin tanssinopettajana muutamana iltana viikossa. Tanssin ja muun liikunnan myötä heräsi kiinnostus oman kehon hyvinvointiin, huoltoon ja palautumiseen. Tämän lisäksi olen aina halunnut harjoittaa ammattia, missä voin auttaa ihmisiä ja näiden asioiden summana päädyin opiskelemaan Suomen urheiluhierojaopistolle. 


Parasta työssä

Ehdottomasti parasta on se, että pääsee kohtaamaan päivittäin erilaisia ihmisiä. Otan jokaisen potilaan vastaan yksilönä, kuuntelen häntä ja selvitämme yhdessä vaivan syyn ja laadimme sen mukaan hoitosuunnitelman. On myös mahtavaa huomata jälkeen päin oman työn tulos ja potilaan voinnin paraneminen.

Tulevaisuus

Minulla on paljon erilaisia mielenkiinnon kohteita, hierojan erikoiskoulutuksista fysioterapiaopintoihin. Näin lähitulevaisuudessa näkisin itseni kuitenkin kouluttautumassa mm. raskausajan hierontaan ja purentalihaksiin. Myös akupunktiokoulutus löytyy to do-listalta!

nooraflxs.jpg

NOORA NIEMINEN

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Taustaa
 

Olen aikaisemmalta koulutukseltani lähihoitaja ja sen myötä työskennellyt paljon ihmisten parissa. Urheilu on kuulunut isona osana elämääni aina, tällä hetkellä päälajeinani toimii lukkopaini/brasilian jujutsu sekä crossfit. Päädyin opiskelemaan Suomen Urheiluhierojaopistoon mietittyäni miten saisin yhdistettyä minulle nämä kaksi tärkeää asiaa: urheilu ja ihmisten auttaminen. Luonteeltani olen hyvin empaattinen ja se näkyy työssäni, haluan luoda asiakkaisiin yksilöllisen ja luottamuksellisen hoitosuhteen.


Parasta työssä

Ongelman oivaltaminen ja sen eteen yhteinen työskentely asiakkaan kanssa. Asiakkaiden palaute siitä, että olen onnistunut auttamaan heitä kipujen kanssa sekä pääsemään kohti hyvinvoivaa ja kivutonta elämää. Hienointa on nähdä positiiviset tulokset seuraavalla hoitokerralla. Erilaisten ihmisten kohtaaminen ja hyvät keskustelut tuovat aina myös iloa päivään.

Tulevaisuus

Pyrin jatkuvasti kouluttautumaan lisää ja viimeisimpänä olen lisännyt palvelutarjontaani purentalihas- ja raskaushieronnan. Halu opiskella tätä alaa on suuri, oli se sitten fysioterapiaa tai osteopatiaa. Haluan tietotaitoni pysyvän mahdollisimman ajantasalla, jotta voin auttaa jokaista parhaani mukaan.

connyflxs.jpg

CONNY LINDBLOM

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Taustaa
 

Valmistuin joulukuussa 2020 hierojaksi Suomen urheiluhierojaopistosta. Päädyin hierojaksi muutaman sattuman kautta ja yleisestä kiinnostuksesta kehonhuoltoa kohtaan. Olen harrastanut joko yksilö- tai joukkuelajeja 5-vuotiaasta asti, joten taustaa löytyy useasta lajista. Nykyään salibandy toimii kuitenkin jokapäiväisenä lajina itselle. 


Parasta työssä

Jokainen päivä on uusi mahdollisuus päästä ratkaisemaan asiakkaan vaivoja. 
On hienoa auttaa asiakasta ja nähdä positiivisia tuloksia hoidossa. Onnistumisten myötä minulla on motivaatiota tulla joka päivä uudestaan työpaikalle. Toisen auttaminen ja kiitollinen palaute on kaiken A ja O. 

Tulevaisuus

Tulevaisuudessa pyrin kouluttautumaan joko osteopaatiksi tai naprapaatiksi. Siinä ohella pyrin jokapäiväisesti pitämään huolta siitä, että pysyn uusimman tutkimustiedon perässä ja pystyn antamaan parasta tutkimustietoon nojaavaa hoitoa asiakkaille.

Ps. Är hemma från Lovisa, så kundbetjäningen lyckas bra på svenska också!

tiinaeflx.jpg

TIINA ENBERG

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Taustaa
 

Olen Suomen Urheiluhierojaopistolta valmistunut urheiluhieroja. Kehon huolto on ollut osa elämää jo parikymmentä vuotta voimaharjoittelun ohella. Omat loukkaantumiset antavat näkemystä ja ymmärrystä kuntoutuksen ja kehonhuollon tärkeydestä.

Kahden lapsen äitinä myös raskausaika ja synnytyksestä toipuminen ovat lähellä sydäntä.


Parasta työssä

Työssäni parasta on loistavan työyhteisön lisäksi parhaan mahdollisen avun antaminen asiakkailleni. On aina yhtä hienoa saada hyviä hoitotuloksia. Keskustelen asiakkaideni kanssa paljon ja sitä kautta löytyykin yleensä suurimmat oivallukset hyvinvoinnin saralla.

Tulevaisuus

Syksyllä -21 olen kouluttautumassa myös purentalihashierontaan ja tarkemmin raskausajan hierontaan.

Kokemusta on niin ammattiurheilijoista, tavallisista aktiiviliikkujista, raskaanaolevista äideistä kuin senioreista. 

Tervetuloa ja nähdään Flexus Töölössä:)

nairiflexus_edited.jpg

NAIRI AZEZIAN

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Taustaa
 

Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistolta urheiluhierojaksi joulukuussa 2020. Olen alun perin
Sibelius-Akatemialta musiikin maisteriksi valmistunut huilisti ja opiskelen tällä hetkellä
kapellimestariksi Jorma Panulan johdolla. Olen myös opiskellut klassista laulua ja lauloin monta vuotta
ammattikuorossa ennen kapellimestariopintoja.
Kipinä hierontaan syttyi halusta ymmärtää kehon toiminnallisuutta ja tietää, miten lihakset oikeastaan
toimivat. Tieto palvelee myös muusikon ammattia, jossa kehollisuuden tärkeys korostuu: keho on
instrumentti, jonka kautta musiikki resonoi.
Hierojan ja muusikon työssä on paljon samaa: tärkeimpiä tekijöitä mestariksi tulemisessa on
kuunteleminen, balanssin ja harmonian ymmärtäminen sekä hetkeen keskittyminen.
Urheilutaustani on monipuolinen: olen kokeillut kaikenlaisia lajeja taitoluistelusta telinevoimisteluun
ja tenniksestä karateen. Tällä hetkellä harrastan pyöräilyä koiran kanssa, joka matkaa mukana
innokkaasti pyörärepussaan, sekä juoksua tavoitteena juosta maraton 2021.


Parasta työssä

Koen onnistumista, kun saan kiinni asiakkaan oirekuvasta ja kykenen muodostamaan niistä
jonkinnäköisen päätelmän, joka lopulta osoittautuu oikeaksi. Nautin siitä, kun kykenen jakamaan
asiakkaille tietotaitoani sekä auttamaan heitä lievittämään kipuja ja voimaan paremmin. Parasta on,
kun asiakas saapuu vastaanotolle uudestaan ilmoittaen kipujen kadonneen sekä hieronnan että
hieronnan yhteydessä saatujen kotiohjeiden avulla.

Tulevaisuus

On tärkeää kehittää omia taitojaan yhä pidemmälle, ruokkia uteliaisuutta sekä kyseenalaistaa edelliset
saadut opit. Musiikkiopintojen lisäksi haluaisin oppia ymmärtämään paremmin biomekaniikkaa sekä
erityisesti oppia syvällisemmin tarkastelemaan ihmistä kokonaisuutena. Missä muodossa tämä ikinä
tapahtuukaan, se jää nähtäväksi!

TiinaKflxs.jpg

TIINA KORHONEN

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Taustaa
 

Alanvaihtaja, joka vihdoin löysi omannäköisen urapolun. Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistolta urheiluhierojaksi kesällä 2021. Nuoruuden harrastuksiini kuuluivat lähinnä ringette ja jääkiekko. Nykyään nautin pitkistä kävelyistä, vaeltamisesta sekä kuntosalista ja olen mukana tyttäreni jalkapalloharrastuksessa, jossa toimin yhtenä joukkueen huoltajista.


Parasta työssä

Parasta hierojan työssä on ihmisläheisyys ja uusien ihmisten tapaaminen. Se että pääsee konkreettisesti vaikuttamaan ihmisten hyvinvointiin on minulle tärkeää. Koen, että hieronta on paljon muutakin kuin vain hierontaa. Näen ihmisen aina kokonaisuutena ja siksi haluan ottaa mukaan myös henkisen ja psyykkisen puolen tarkastelun, jotta saavutetaan paras mahdollinen hoitotulos. 

Tulevaisuus

Tavoitteeni on kehittyä jatkuvasti niin hierojana kuin ihmisenä sekä edesauttaa asiakkaideni hyvinvointia ja jaksamista. Haluan kouluttautua ammatillisesti lisää ja seuraavaksi suoritan TMD eli purentalihaskoulutuksen. Myöhemmin kiinnostavat opinnot fysioterapian tai osteopatian parissa.

Jonnaflxs.jpg

JONNA KOSKI

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Taustaa
 

Olen viettänyt suurimman osan elämästäni jäähallilla. Ensin taitoluistelun parissa viisi vuotta ja sitten ringeten parissa noin 11 vuotta. Tällä hetkellä valmennan C-nuorten ringette joukkuetta Järvenpäässä. Valmentaminen sekä aiemmin avustajana toimiminen ovat vahvistaneet tunnetta siitä että haluan lisä-sekä jatkokouluttautua terveydehuollon alalla. Minulla on aina ollut suuri halu auttaa ihmisiä ja siksi hainkin opiskelemaan urheiluhierojaksi. Olen valmistunut kesäkuussa 2021 Suomen urheiluhierojaopistosta, jossa sain  työkokemusta kilpaurheilijoista ja kaiken ikäisista asiakkaista. Mielenkiinnon kohteita ovat erityisesti liikunta-sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisy ja hoito!


Parasta työssä

Työn monipuolisuus sekä erilaiset ihmiset tekevät tästä työstä mielenkiintoisen. Ongelmien ja vaivojen ratkominen yhdessä asiakkaan kanssa ovat tämän työn parhaita puolia. Nautin siitä kun pääsen auttamaaan ja saan nähdä oman hoitotyön tulokset asiakkaassa. Myös alan jatkuva kehittyminen ja uuden tiedon tuominen asiakkaille tekee tästä työstä mielenkiintoisen.

Tulevaisuus

Tulen päivittämään osaamistani säännöllisesti tutkittuun tietoon perustuvien koulutusten avulla. Lähitulevaisuudessa haluan käydä mm. Purentalihaskoulutuksen sekä myöhemmin kouluttautua myös fysioterapeutiksi. Valmennuksen saralla minua kiinnostaa perehtyä psyykkiseen valmennukseen, sen ymmärtäminen tulee varmasti auttamaan sekä asiakas kontakteissa että kentän reunalla.