top of page
Hieroja Töölö

Ira Saari

  • Instagram

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, purentalihashieronta, raskausajanhieronta & akupunktio

Flexus Urheiluhieronta Töölö

Minusta

Olen tanssinut ison osan elämästäni eri katutanssilajeja. Rakkaasta harrastuksestani on tullut minulle myös ammatti ja toimin tanssinopettajana parina iltana viikossa. Tanssin ja muun liikunnan myötä heräsi syvempi kiinnostus oman kehon hyvinvointiin, huoltoon ja palautumiseen. Näin ollen vuonna 2019 päätin lopettaa toimistotyön ja kouluttautua hierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistolla.

Tutkinnon jälkeen halusin syventää tietotaitoani liikkuvuuden ja liikkuvuusharjoittelun parissa. Keväällä 2022 kävin Exercisemasterin liikkuvuusvalmentajakoulutuksen ja sittemmin olen osallistunut aktiivisesti erilaisiin koulutuspäiviin ja workshoppeihin.

Parasta työssä

Ehdottomasti parasta on työn ihmislähtöisyys. Otan jokaisen asiakkaan vastaan yksilönä, kuuntelen häntä ja selvitämme yhdessä vaivan syyn ja laadimme sen mukaan hoitosuunnitelman. On myös mahtavaa huomata jälkeen päin oman työn tulos ja asiakkaan voinnin paraneminen.

Toinen huippuasia on lisäkoulutusmahdollisuudet ja sen myötä työn moninaisuus. Valmistumisen jälkeen olen lisäkouluttautunut raskaushierontaan, purentalihashierontaan sekä akupunktioon. Nämä tuovat työpäiviin kivasti lisää väriä.

Tulevaisuus

Viime vuodet ovat olleet täynnä kouluttautumista ja uuden oppimista, joten nyt suunnitelmana on syventää tietämystä nykyisillä toimialoilla.

Jouko K.

Ira on erinomainen hieroja! Suosittelen! 🙂
bottom of page