top of page
Hieroja Helsinki

Jonna Koski

  • Instagram

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, purentalihashieronta & akupunktio

Flexus Urheiluhieronta Töölö

Minusta

Olen viettänyt suurimman osan elämästäni jäähallilla. Ensin taitoluistelun parissa viisi vuotta ja sitten ringeten parissa noin 11 vuotta. Tällä hetkellä valmennan C-nuorten ringette joukkuetta Järvenpäässä. Valmentaminen sekä aiemmin avustajana toimiminen ovat vahvistaneet tunnetta siitä että haluan lisä-sekä jatkokouluttautua terveydehuollon alalla. Minulla on aina ollut suuri halu auttaa ihmisiä ja siksi hainkin opiskelemaan urheiluhierojaksi. Olen valmistunut kesäkuussa 2021 Suomen urheiluhierojaopistosta, jossa sain  työkokemusta kilpaurheilijoista ja kaiken ikäisista asiakkaista. Mielenkiinnon kohteita ovat erityisesti liikunta-sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisy ja hoito!


Parasta työssä

Työn monipuolisuus sekä erilaiset ihmiset tekevät tästä työstä mielenkiintoisen. Ongelmien ja vaivojen ratkominen yhdessä asiakkaan kanssa ovat tämän työn parhaita puolia. Nautin siitä kun pääsen auttamaaan ja saan nähdä oman hoitotyön tulokset asiakkaassa. Myös alan jatkuva kehittyminen ja uuden tiedon tuominen asiakkaille tekee tästä työstä mielenkiintoisen.

Tulevaisuus

Tulen päivittämään osaamistani säännöllisesti tutkittuun tietoon perustuvien koulutusten avulla. Lähitulevaisuudessa haluan käydä mm. Purentalihaskoulutuksen sekä myöhemmin kouluttautua myös fysioterapeutiksi. Valmennuksen saralla minua kiinnostaa perehtyä psyykkiseen valmennukseen, sen ymmärtäminen tulee varmasti auttamaan sekä asiakas kontakteissa että kentän reunalla.

Laura K.

Todella hyvä hieronta. Paine juuri sopiva ja toivealueet käytiin läpi. Suosittelen kovasti! Varmasti tulen uudestaan. Kiitos paljon Jonna! 😊
bottom of page