top of page
Hieroja Töölö, Helsinki

Tuukka Määttä

  • Instagram
  • Facebook

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, purentalihashieronta & akupunktio

Flexus Urheiluhieronta Töölö

Minusta

Alanvaihto vei minut opiskelemaan Suomen Urheiluhierojaopistolle, josta valmistuin kesäkuussa vuonna 2022. Elämäntapani ovat pitkään liittyneet vahvasti liikuntaan ja urheiluun ja koen nyt olevani itseäni vahvasti kiinnostavalla alalla. Myös oma loukkaantuminen ja kuntoutus avasi tietäni kohti alanvaihtoa. Elämäntapani ja myös loukkaantumisteni kautta olen erittäin kiinnostunut ihmisen kehon toiminnasta. Harrastustaustaa minulla on monista lajeista, nuorempana erilaiset pallopelit tulivat tutuiksi. Viimeiset 10 vuotta ykkösjuttu on ollut thainyrkkeily, jonka parissa nykyisin myös ohjaan harjoituksia. Polvioperaation jälkeisen kuntoutuksen myötä myös voimaharjoittelu on muodostunut itselle säännölliseksi harrastukseksi.

 

Parasta työssä

 

Se, että saa kokea tekevänsä jotain merkityksellistä ja kohdata erilaisia ihmisiä. Se, että saa tehdä työtä, joka aidosti kiinnostaa. Myös mahdollisuus kehittyä ja oppia jatkuvasti lisää ihmisen kehon toiminnasta motivoi. Tämä työ on myös paljon lähempänä omaa elämäntapaani, kuin edeltävät työni. Koen sen hyvin tärkeäksi.

Tulevaisuus

 

Lähitulevaisuudessa tarkoitus on tehdä hierojan työtä ja hankkia lisää kokemusta ja koulutusta alalta. Myös valmentamiseen liittyvää koulutusta on tarkoitus hankkia jatkossa. Pidemmällä tähtäimellä myös osteopaatin tai fysioterapeutin opinnot kiinnostavat ehdottomasti.

Ilkka P.

Todella hyvä hieronta. Suosittelen varauksetta.
bottom of page