top of page
aleksiflxs_edited.jpg

Aleksi Virkola

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Urheiluhieronta, klassinen hieronta

Flexus Fysio Haaga

Minusta

Olen valmistunut Suomen Urheiluhierojaopistosta koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi. Olen harrastanut jalkapalloa 14 vuotta Vantaan Jalkapalloseurassa, joista viimeiset vuodet tuli pelattua A-junioreiden SM-sarjassa. Urheilijan elämän luomat vaivat ja loukkaantumiset johtivatkin kiinnostumiseen ihmisen anatomiasta ja erilaisten kehon vaivojen hoitamisesta, joka sai minut lopulta hakeutumaan tälle alalle. 
Vapaa-ajalla tykkään käydä kuntosalilla, pelailla jalkapalloa sekä viettää aikaa ystävien ja läheisten kanssa. Olen luonteeltani sosiaalinen, ystävällinen, avoin ja helposti lähestyttävä. En pure enkä tuomitse, joten vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet, kärsitpä sitten jostain vaivasta tai haluat tulla vain rentoutumaan.

Parasta työssä

Parasta hierojan työssä on ehdottomasti kyky auttaa muita ihmisiä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kehon vaivat kulkevat usein käsi kädessä henkisen hyvinvoinnin kanssa, jonka vuoksi tavoitteenani ei ole vain hoitaa vaivaa, vaan samalla myös koko kehoa. Siispä palkitsevinta on nähdä kuinka asiakkaat pääsevät rentoutumaan ja päästämään hetkellisesti irti arjen luomasta kiireestä ja stressistä.

Tulevaisuus

Tulevaisuuden keskeisimpänä tavoitteenani on syventää osaamistani terveydenhuollon parissa joko fysioterapian tai osteopatian merkeissä. Tätä ennen aion kuitenkin suorittaa erilaisia hierojille suunnattuja täydennyskoulutuksia, kuten purentalihashierontaa ja akupunktiota.

bottom of page