top of page

Hierontaa Töölössä

Päivitetty: 6. lokak. 2023

Lue millaista arkemme on Flexus Urheiluhieronta Töölössä!


Flexuksen Töölön toimipiste on paikka, mistä koko yrityksemme on saanut alkunsa. Alusta asti etenkin Töölöläiset ovat ottaneet paikan omakseen, ja meillä onkin paljon asiakkaita, ketkä ovat käyneet meillä jo monia vuosia säännöllisesti hieronnassa. Siitä olemmekin todella kiitollisia ja ylpeitä!

Toimipisteessä on kolme hoitotilaa ja palvelemme joka arkipäivä sekä viikonloppu asiakkaitamme aamusta iltaan. Entä mitä tuumii Flexus Urheiluhieronta Töölön sydän, toimipistevastaava Tiina Korhonen?

Hieronta Töölö

Kauanko olet ollut töissä Flexuksella ja millaista arkesi on?

"Olen työskennellyt Flexus Töölön toimipisteellä nyt hieman yli 2 vuotta ja olen erittäin tyytyväinen, että saan työskennellä juuri täällä. Meillä on mahtava työporukka ja töihin on oikeasti kiva tulla!


Teen töitä kokoaikaisena hierojana ja saan valita työaikani juuri omaan arkeeni sopivaksi. Arkeni täyttyy sopivassa suhteessa työstä sekä omista että tyttären harrastuksista. Työhöni kuuluu hieronnan lisäksi asiakaskirjaukset, puhelimeen vastaaminen, viestit asiakkaiden kanssa, tarviketilausten teko, pyykkihuolto, siivous ja toimipaikan yleisestä siisteydestä ja toimivuudesta huolehtiminen."Mikä sinusta on parasta juuri Töölössä?


"Parasta Töölössä on ehdottomasti asiakkaat ja erinomainen sijainti! Meillä käy asiakkaita aina urheilijoista eläkeläisiin, joten työ on monipuolista ja palkitsevaa. Vastaukseni kysymykseen "Millainen työpäivä oli?" on poikkeuksetta ollut "Oli niiiiiin ihania asiakkaita!"


Millaisia terveisiä haluaisit lähettää asiakkaillemme?


"Iso kiitos kaikille asiakkaille, ilman teitä ei olisi meitä! Kiitos kun kerta toisensa jälkeen valitsette meidät ja jaksatte antaa palautteita, ne ovat meille arvokkaita ja auttavat parantamaan toimintaamme entistäkin paremmaksi. Pyrimme palvelemaan teitä mahdollisimman laajoilla aukioloajoilla ja monipuolisilla palveluilla. Me ollaan täällä Töölössä juuri teitä varten! Ootte niiiiin ihania! Nähdään hieronnassa! ❤️"


Hieronta-ajan voit varata täältä!


Comments


bottom of page