top of page
Hieroja Töölö Helsinki

Tiina Korhonen

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, purentalihashieronta ja raskausajanhieronta

Flexus Ruskeasuo Valo

Minusta

Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistolta koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi kesällä 2021. Nuoruuden harrastuksiini kuuluivat lähinnä ringette ja jääkiekko. Nykyään nautin pitkistä kävelyistä, vaeltamisesta, lukemisesta sekä ajasta jalkapallokenttien laidalla seuraten tyttäreni harrastusta.


Parasta työssä

Parasta hierojan työssä on ihmisläheisyys ja uusien ihmisten tapaaminen. Se että pääsee vaikuttamaan ihmisten hyvinvointiin on minulle tärkeää. Koen, että hieronta on paljon muutakin kuin vain hierontaa. Näen ihmisen aina kokonaisuutena ja siksi haluan ottaa mukaan myös henkisen ja psyykkisen puolen tarkastelun, jotta saavutetaan paras mahdollinen hoitotulos.

Tämä erään asiakkaani palaute tiivistää hyvin hierojaprofiilini: "Turvallinen hieroja, ihanasti jaksoi kuunnella päivän stressien purkua ja olo niin kevyt hieronnan jälkeen ❤️ Tästä sai samalla fyysistä helpotusta kipuun sekä henkistä rentoutusta"

Tulevaisuus

Just nyt on hyvä. Kehitän itseäni lukemalla alaan liittyvää kirjallisuutta. Haaveilen omasta mökistä järven rannalla...

Nea R.

Erinomainen kokemus, Tiina K. hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti ja kuuntelee herkällä korvalla. Purentajumit helpottivat heti!
bottom of page