top of page
Hieroja Töölö Helsinki

Tiina Korhonen

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja &  Töölön toimipistevastaava

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, purentalihashieronta ja raskausajanhieronta

Flexus Urheiluhieronta Töölö

Minusta

Alanvaihtaja, joka vihdoin löysi omannäköisen urapolun. Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistolta urheiluhierojaksi kesällä 2021. Nuoruuden harrastuksiini kuuluivat lähinnä ringette ja jääkiekko. Nykyään nautin pitkistä kävelyistä, vaeltamisesta sekä kuntosalista ja olen mukana tyttäreni jalkapalloharrastuksessa, jossa toimin yhtenä joukkueen huoltajista.


Parasta työssä

Parasta hierojan työssä on ihmisläheisyys ja uusien ihmisten tapaaminen. Se että pääsee konkreettisesti vaikuttamaan ihmisten hyvinvointiin on minulle tärkeää. Koen, että hieronta on paljon muutakin kuin vain hierontaa. Näen ihmisen aina kokonaisuutena ja siksi haluan ottaa mukaan myös henkisen ja psyykkisen puolen tarkastelun, jotta saavutetaan paras mahdollinen hoitotulos. 

Tulevaisuus

Tavoitteeni on kehittyä jatkuvasti niin hierojana kuin ihmisenä sekä edesauttaa asiakkaideni hyvinvointia ja jaksamista. Haluan kouluttautua ammatillisesti lisää ja seuraavaksi suoritan TMD eli purentalihaskoulutuksen. Myöhemmin kiinnostavat opinnot fysioterapian tai osteopatian parissa.

Nea R.

Erinomainen kokemus, Tiina K. hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti ja kuuntelee herkällä korvalla. Purentajumit helpottivat heti!
bottom of page