top of page

Yrityspalvelut

Oletko johtavassa asemassa yrityksessäsi ja mietit, miten voisit parantaa työntekijöidesi henkistä sekä fyysistä terveyttä? Flexuksen hierontapalvelu yrityksille on erinomainen tapa palkita työntekijöitä alalla kuin alalla.

Arvokortti -palvelussa luomme yrityksellenne sovitun mukaisen arvokortin, minkä jälkeen työntekijänne voivat käyttää palveluitamme vapaasti millä tahansa toimipisteistämme. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Töölössä, Haagassa sekä Ruskeasuolla loistavien kulkuyhteyksien varrella. Arvokortti -palvelu on helppo ja kätevä tapa parantaa työhyvinvointia ja se on myös yleisin yhteistyömuotomme yritysten kanssa. Arvokortit toimivat myös mainiosti lahjoina, hierontalahjakortti on takuuvarmasti rentouttava lahja työntekijälle.

Vakiovuoro -palvelussa tuomme hierojat sekä hierontapöydän suoraan yrityksesi tiloihin, eli hoidamme koko paketin alusta loppuun. Tilan ei tarvitse olla suuri, mutta yksityisyyttä vaaditaan sen verran, että tilaan ei näe ulkopuolelta. Kun työtila on pystytetty, voivat työntekijänne käydä hieronnassa milloin tahansa työpäivän aikana.

Yrityksille hyvinä maksuvaihtoehtoina toimivat myös Smartumin, ePassin ja Edenredin hierontaedut, joiden avulla työnantaja voi tarjota työntekijöilleen hierontoja verovapaasti. Mikäli kiinnostuit, kysy tarjousta!

tapio.kiuru@flexus.fi 

040 826 9617

ilari.keckman@flexus.fi

050 469 2894

Hieroja Helsinki
Hierontaa yrityksille
Hierontaa yrityksille
Hierontaa yrityksille
Hierontaa yrityksille
Hierontaa yrityksille
Hierontaa yrityksille
Osteopaatti Riku Rantanen
bottom of page