top of page
kataflxs_edited.jpg

Katariina Lehtonen

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Urheiluhieronta, klassinen hieronta

Flexus Urheiluhieronta Töölö

Minusta

Olen valmistunut Suomen Urheiluhierojaopistolta vuonna 2016 ja toiminut hierojana siitä lähtien. Kiinnostus ihmisen kehon toimintaan ja hyvinvointiin sekä halu auttaa muita sai minut hakeutumaan alalle. Myös liikunta eri muodoissa on ollut aina oleellinen osa arkeani. Nykyisin vapaa-aikaani kulutan pääasiassa kuntosalilla voimaharjoittelun parissa tai luonnossa liikkuen. 

 

Parasta työssä

 

Parasta tässä työssä on ehdottomasti työn ihmisläheisyys ja se, että saa työskennellä itselle tärkeiden asioiden parissa auttamalla muita. Minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas aidosti ja yksilöllisesti, sekä rakentaa hoitosuunnitelma asiakkaan kokonaistilanne ja toiveet huomioiden. 

Tulevaisuus

Vuosien varrella kiinnostukseni kuntoutusalaan ja ihmisen toimintakyvyn laajempaan ymmärtämiseen on kasvanut, ja viime vuodet olen kartuttanut osaamistani toimintaterapian ammattikorkeakoulututkinnon parissa.

Hanna J.

Antaisin kuusi tähteä jos voisi. Tarvitsen riittävän voimakasta käsittelyä, ja Katariina ymmärsi toiveeni 100%. Lisäksi ongelmallisiin kipukohtiin ei tarvinnut ohjata, vaan ne lyötyi automaattisesti ammattilaisen näppituntumalla ja niitä todellakin työstettiin. Ehdoton suositus!
bottom of page