top of page
Hieroja Töölö, Flexus

Mikael Kankaro

  • Instagram

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Urheiluhieronta, klassinen hieronta

Flexus Urheiluhieronta Töölö

Minusta

Hei! Valmistuin urheiluhierojaksi 2022 joulukuussa Suomenurheiluhierojaopistosta. Olen aina ollut urheilullinen ja sosiaalinen persoona joka haluaa auttaa muita. Urheilu on aina elämässäni ollut suuressa roolissa, niin kuin myös kehonhuolto ja terveelliset elämäntavat. Nämä mielenkiinnot johdattivat minut tälle alalle.

Useita pallolajeja on tullut harrastettua, mutta jalkapallo on ainut joka niistä on pysynyt elämässäni tähänkin päivään asti. Jalkapallon lisäksi tänä päivänä harrastuksiini kuuluu myös salilla käyminen. Pyrin pitämään tietämykseni treenaamisesta ja vammojen kuntoutuksesta aina ajan tasalla, jotta siitä olisi mahdollisimman paljon hyötyä, etenkin asiakkailleni.

Parasta työssä

Parasta työssäni on ehdottomasti tutustuminen uusiin ihmisiin ja se, että oikeasti pystyy vaikuttamaan toisen ihmisen hyvinvointiin. Hieronta on mielestäni paljon muutakin, kuin vain hierontaa ja siksi koen, että näen ihmisen aina kokonaisuutena, ottaen mukaan asiakkaan henkisen ja psyykkisen puolen. Näin saadaan luotua asiakkaan kanssa hänelle sopivin hoitotulos, oli sitten kyseessä vamman kuntoutus tai ihan vaan rentouttava kokemus.

Tulevaisuus

Tavoitteenani on pysyä ihmisen anatomian suhteen aina ajan tasalla, jotta palveluni olisivat mahdollisimman hyödyllisiä ihan jokaiselle. Olen aina ollut halunnut olla paras niissä asioissa mitä teen ja siksi motivaationikehittymisen suhteen on suuri. Matkaa on vielä kehittymisen suhteen paljon, niin ihmisenä kuin hierojana, mutta sehän tästä alasta tekeekin mielenkiintoisen. 

Tarkoituksena olisi tulevaisuudessa suorittaa TMD eli purentalihaskoulutus sekä personal trainer koulutus. Mahdollisesti myös fysioterapian opinnot kiinnostaisivat tulevaisuudessa.

Susanna M.

55v ikään mennessä on ehtinyt käydä aika monella hierojalla, Mikael meni kirkkaasti TOP 10 huipulle osaamisellaan. Muutenkin tässä paikassa on kiva tunnelma ja asiallinen, mutta rento meininki. Vahva suositus 👍😊
bottom of page