top of page
Urheiluhieroja Haaga, Noora Nieminen

Noora Nieminen

  • Instagram
  • TikTok

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, osteopatiaopiskelija

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, purentalihashieronta, raskausajanhieronta

Flexus Fysio Haaga

Minusta

Olen aikaisemmalta koulutukseltani lähihoitaja ja sen myötä työskennellyt paljon ihmisten terveyden sekä hyvinvoinnin parissa. Urheilu on kuulunut isona osana elämääni aina, tällä hetkellä päälajeinani toimii lukkopaini/brasilian jujutsu sekä crossfit. Rakastan luonnossa liikkumista ja palaudunkin parhaiten mökillä tai luontoa ihmetellen koiran kanssa lenkkipolulla. Päädyin opiskelemaan Suomen Urheiluhierojaopistoon mietittyäni, miten saisin yhdistettyä minulle nämä kaksi tärkeää asiaa: urheilu ja ihmisten kokonaisvaltainen auttaminen. Luonteeltani olen hyvin empaattinen ja se näkyy työssäni. Haluan luoda asiakkaisiin yksilöllisen ja luottamuksellisen hoitosuhteen sekä toivon että vastaanotolleni on aina turvallista tulla.

 

Parasta työssä

 

Työssäni parasta on ongelman juurisyyn selvittäminen ja sen eteen pitkäjänteinen työskentely yhdessä asiakkaiden kanssa. Palaute siitä, että olen onnistunut auttamaan kipujen tai ongelman selvittämisen kanssa motivoi itseäni tässä työssä eniten. Hienointa on nähdä positiiviset tulokset seuraavalla vastaanottokäynnillä. Haluan auttaa jokaista elämään hyvinvoivaa ja kivutonta elämää. Erilaisten elämäntarinoiden kuuleminen on erittäin mielenkiintoista ja keskustelut antoisia.

 

Tulevaisuus

Halu opiskella tätä alaa on suuri ja tällä hetkellä opiskelenkin ortopedista osteopatiaa. Opinnoissa syvennytään erilaisiin tuki- ja liikuntaelinsairauksiin ja niiden tutkimiseen sekä hoitoon. Osteopatiassa kiinnostavaa on ihmisten huomioiminen kokonaisvaltaisesti. Haluan perustaa hoitoni tutkittuun ja ajantasaiseen tietoon. Erityisesti minua on aina kiinnostanut auttaa ja tukea raskaana olevia naisia sekä auttaa synnytyksen jälkeisessä palautumisessa. Itse äidiksi tultuani tämä mielenkiinto on vain syventynyt ja ehkä joskus tulevaisuudessa suuntaudun vielä enemmän naisten terveyden kokonaisvaltaiseen hoitamiseen.

Ria H.

Tosi hyvä urheiluhieronta! Ehdottomasti tulen menemään jatkossakin. Kävin Nooralla, suosittelen lämpimästi.
bottom of page