top of page
leevi1_edited.jpg

Leevi Haavanlammi

Hierojaopiskelija

Urheiluhieronta, klassinen hieronta

Flexus Ruskeasuo Valo

Minusta

Olen Leevi Espoosta ja opiskelen Suomen urheiluhierojaopistolla urheiluhierojaksi, josta olen valmistumassa nyt 2024 kesäkuussa. Harrastuksiini kuuluu kehonrakennus ja kuntosalilla käyminen on lähellä sydäntäni. Vapaa-aikani kuluu perheeni ja läheisteni kanssa. Olen myös kova seuraamaan urheilua, kuten jääkiekkoa. Olen hyvin kiinnostunut ihmisen anatomiasta ja tuki- ja liikuntaelinsairauksista ja haluan niistä oppia tulevaisuudessa lisää. 

 

Parasta työssä

 

Parasta työssäni on ehdottomasti muiden ihmisten auttaminen ja heille hyvän olon tuottaminen. Jokaiselle asiakkaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunitelma ja toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asiakkaiden positiivinen palaute ja erilaisten ihmisten kanssa työskentely motivoi ja piristää paljon. 

 

Tulevaisuus

 

Haluan kehittää ammattitaitoani entistä enemmän ja oppia lisää ihmisen anatomista ja tuki- ja liikuntaelinsairauksista. Tavoitteena on laajentaa osaamistani opintojeni jälkeen. Tulevaisuudessa minua kiinnostaisi opiskella ortopedista osteopatiaa ja mahdollisesti pienempiä koulutuksia rinnalle.

Petri H.

Todella hyvä hieronta, ei uskoisi, että olet opiskelija.
bottom of page