top of page
Hieroja Ruskeasuo

Taneli Hentula

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Urheiluhieronta, klassinen hieronta

Flexus Ruskeasuo Valo

Minusta

Olen valmistunut hierojaksi Suomen urheiluhierojaopistosta. Olen käynyt usein asiakkaana urheiluhierojilla ja fysioterapeuteilla, jotka ovat jättäneet minulle positiivisia kokemuksia kiputilojen sekä vammojen kuntoutuksessa. Kiinnostuin ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta sekä erityisesti tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutuksesta. Olen nuorempana harrastanut jalkapalloa, jonka parissa toimin myöhemmin myös valmentajana. Nykyisin harrastan vapaa-ajalla lenkkeilyä ja kuntosaliharjoittelua. Vuodenajasta riippuen nautin myös veneilystä, hiihdosta ja lumilautailusta. 

 

Parasta työssä

 

Mielestäni parasta on saada tutustua ja tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa. Suunnittelen asiakkaiden kanssa tarvittavista hoitosuunnitelmista parhaan lopputuloksen saamiseksi. Tyytyväisten asiakkaiden palaute piristää ja tuo varmuutta omaan tekemiseen. 

 

Tulevaisuus

 

Haluan kehittää ja laajentaa ammattitaitoani entisestään. Olen kiinnostunut oppimaan lisää akuuteista ja kroonisista kiputiloista sekä laajentamaan osaamistani myös tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksessa. Hierojan koulutuksen jälkeen olen jatkamassa opiskelua ortopedisen osteopatian koulutustuskeskuksessa syksyllä 2023.

Julia V.

Kiitos kovasti Tanelille! Ei ollut liian kevyttä mutta ei liikaa runnomista. Heti tuntee eron kropassa:)
bottom of page