top of page
Hieronta Haaga

Anton Hellström

  • Instagram

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, fysioterapiaopiskelija

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, purentalihashieronta & fysiikkavalmennus

Flexus Fysio Haaga

Minusta

Kiinnostus ihmiskehoon ja sen toimintoihin sai minut hakemaan opiskelemaan Suomen urheiluhierojaopistoon, josta olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi. Hierojan työn ohella toteutan myös voima- sekä fysiikkavalmennusta niin aktiiviliikkujille kuin urheilijoille.
Kova halu kehittyä ammattilaisena sekä kiinnostus alaa kohtaan motivoi minua aloittamaan fysioterapeutin opinnot, jota suoritan tällä hetkellä Laurea-ammattikorkeakoulussa.
Töiden ja opiskelujen ohella urheilen kilpacheerleadingin parissa SM- sekä EM-tasolla. Parhaimmat saavutukseni lajin parissa ovat: useampi SM-kulta, Euroopan mestaruus sekä Suomen sekamaajoukkueessa urheilu. 

Parasta työssä

Parasta työssäni on ihmisten kanssa työskentely sekä asiakkaiden tarpeiden mukainen auttaminen. Minulle ammattilaisena on tärkeää kohdata jokainen asiakas yksilönä ja etsiä juuri hänelle sopivat hoitointerventiot mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Pyrkimykseni on edistää ihmisen kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia!

Tulevaisuus

Kuvailisin itseäni ikuisena opiskelijana, sillä pidän erittäin tärkeänä oman tietotaitoni jatkuvan ylläpitämisen ja kehittämisen. Tulevaisuuden suunnitelmien kannalta olen pohtinut, fyssarin ammattiin valmistumisen lisäksi, esim. liikuntatieteiden opiskelua ja erilaisia fysioterapeutin erikoistumismahdollisuuksia, kuten urheilufysioterapiaa.

Jag är tvåspråkig så kundbetjäningen lyckas bra på de båda inhemska språken!

Jari H.

Anton todella ottaa huomioon asiakkaan tarpeet, kiitos!
bottom of page