top of page
Hieroja Haaga, Carita Lindblad

Carita Lindblad

  • Instagram

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, purentalihashieronta, raskausajanhieronta

Flexus Fysio Haaga

Minusta

Olen valmistunut hierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistolta. Kiinnostus ihmisen anatomiaa ja fysiologiaa kohtaan toi minut alalle. Olen urheillut pienestä pitäen erilaisten lajien parissa ja nykyään aikani kuluu tavoitteellisesti voimaharjoittelun parissa. Taiteen ja teatterin/näyttelijäntaiteen äärellä olen hääräillyt intohimoisesti 16 vuoden ajan ja erityisesti fyysinen teatteri työskentely sytyttää. Vapaa-ajalla rakastan viettää aikaa meren ja luonnon äärellä.
 

Parasta työssä

Haluan auttaa ja edistää ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, joko rentoutumisen ja pysähtymisen merkeissä tai vaivan/kivun lievittämisellä. Koen työskentelyssäni tärkeäksi ratkaisukeskeisyyden. Asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta rakennamme monipuolisen hoitokokonaisuuden. Kohdata, auttaa ja kannustaa!
Ihan jokainen on tervetullut vastaanotolleni juuri sellaisena kuin on.

Tulevaisuus

Minulla on suuri palo kehittyä sekä laajentaa omaa osaamistani erilaisilla lisäkoulutuksilla ja jatko-opinnoilla. Minua kiehtoo fysioterapeutin sekä personal trainerin opinnot. Tulevaisuudessa haaveilen myös omasta veneestä.

PS. Jag betjänar också på svenska!

Jenni S.

Erinomainen purentalihasten hieronta, Carita käsitteli hyvin kireydet ja juuri oikeat kipupisteet. Jo ensimmäinen kerta helpotti oloa. Kiitos myös ystävällisestä palvelusta!
bottom of page