top of page
Osteopaatti Helsinki

Joonas Virtanen

Osteopaatti (ortopedinen), urheiluhieroja, voima- ja fysiikkavalmentaja

Osteopatia, tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito ja kuntoutus, urheiluhieronta, fysiikkavalmennus

Flexus Fysio Haaga

Minusta

Rakkaus urheiluun sekä liikkumiseen ja sitä kautta intohimo tuki- ja liikuntaelinsairauksiin sai minut hakemaan opiskelijaksi Suomen urheiluhierojaopistoon vuonna 2015. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan siirryin opiskelemaan Ortopedisen osteopatian koulutuskeskukseen, josta valmistuin vuonna 2020. Viimeisimmän koulutuksen suoritin Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, joka koostui Liikuntalääketieteen ja valmennuksen opinnoista (30op). Juniorina olen ollut pallopelien moniosaaja ja tänä päivänä vapaa-ajan harrastuksiin kuuluvat salibandy sekä kuntosaliharjoittelu.

Parasta työssä


Parhaan fiiliksen töissä saa silloin, kun olen pystynyt auttamaan ihmisen takaisin hänelle tärkeisiin liikuntaharrastuksiin tai arkiaskareihin vaikeidenkin kiputilojen jälkeen. Töissä näen päivittäin erinäisiä kehon kiputiloja ja etenkin selän -sekä lantionalueen ongelmia on tullut hoidettua paljon onnistuneesti.

Tulevaisuus


Oma palo alaa kohtaan on suuri, joka tekee sen ettei tässä ammatissa koskaan ole riittävän valmis. Tulevaisuudessa aion opiskella alan kirjallisuutta ja käytäntöä niin paljon kuin aika siihen riittää. Täydennyskoulutusten lisäksi mietteissä on ollut liikuntatieteiden opiskelu Jyväskylässä tai fysioterapeutin tutkinto.

Heidi T.

Kävin Joonaksen luona noin 3 kuukautta, jonka aikana saimme pitkään vaivanneen alaselkäkipuni kuriin. Iso kiitos!
bottom of page