top of page

Varaa aika ilmaiseen ensikonsultaatioon

Konsultaatio on Sinulle täysin maksuton ja sitoumukseton. Saat rauhassa kertoa kokeneelle ammattilaiselle tilanteestasi ja tarpeistasi. Etsimme tilanteeseesi tehokkaan ratkaisun.

Mikäli tarvitset apua kipukuntoutukseen (esim. fysioterapeutti tai osteopaatti) tai valmentajaa (PT), olet oikeassa paikassa. Kuntoutus ja treenit toteutetaan Flexus Fysio Haagassa tai etänä.

Palvelun hinta määrittyy tarpeesi mukaan:

Hieronnat alkaen 39€

Osteopatia & fysioterapia alkaen 60€

Valmennus alkaen 84€ /h

Konsultaatiossa kartoitamme tarpeesi ja tavoitteesi läpi, jotta voimme yhdessä suunnitella kanssasi sopivimman hyvinvointipolun - saat nopeammin haluamiasi tuloksia.

Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse TAI varaa ensikonsultaatio ajanvarauksesta. Valitse toimipisteeksi Flexus Fysio Haaga. Konsultaatio voidaan toteuttaa myös etänä.

Mitä hyödyt konsultaatiosta?

Säästät aikaa ja rahaa, kun pääset heti oikealle ammattilaiselle, joka tietää mitä tehdä. Saat selkeän suunnitelman ja tiedon, kauanko tavoitteeseesi pääsy kestää.

Kiitos, otamme Sinuun pian yhteyttä!

Kokemuksia valmennuksesta ja kuntoutuksesta

"Olen nyt käynyt Antonin kanssa treenaamassa 6 kuukautta ja tulokset kyllä puhuvat puolestaan. Anton on valmentajana todella helposti lähestyttävä, suosittelen!"

Asiakaspalaute, 2023

Image by Sincerely Media
bottom of page