top of page

Flexuksen tarina - hierontaa, osteopatiaa ja fysioterapiaa Helsingissä

Päivitetty: 6. lokak. 2023


Matkamme alkoi vuonna 2016, kun päätimme yhtiökumppanini Tapion kanssa perustaa hieronta- ja hyvinvointiyrityksen. Toimimme alkuun vain toiminimillä, osakeyhtiön perustimme vuonna 2018. Nimeksi valikoitui pitkän pohdinnan jälkeen Flexus. Nimen takana oli ajatus siitä, että emme halunneet profiloitua vain yhtä palvelua (hierontaa) tarjoavaksi yritykseksi, sillä tiesimme jo silloin, että jossain vaiheessa haluaisimme laajentaa toimintaamme ja tarjota myös esimerkiksi osteopatiaa sekä fysioterapiaa. Ensimmäisen toimipisteemme, Flexus Urheiluhieronta Töölön perustimme nimensä mukaisesti Helsingin Töölöön Savilankadulle, missä se sijaitsee edelleen ja voi erinomaisesti.

Flexus Urheiluhieronta Töölö
Flexus Urheiluhieronta Töölön alkuremppa, vuonna 2016

Ensimmäiset vuodet yrittäjinä olivat meille molemmille mielenkiintoista ja ajoittain varsin stressavaa aikaa. Kummallakaan ei ollut yrittäjyydestä juurikaan kokemusta, joten yrityksen perustaminen suoraan valmistumisen jälkeen oli melkoinen loikka tuntemattomaan. Työtunteja ei laskettu ja välillä hermot olivat kireällä, mutta toisaalta saimme oman käden jäljen näkyviin melko nopeasti. Sehän se yrittäjyydessä viehättääkin, edelleen. Saimme myös paljon apua ystäviltämme erilaisissa asioissa, iso kiitos kaikille teille.

Huomasimme melko nopeasti, että asiakasvirta alkoi kasvaa puskaradion ja toki myös monen muun asian summana. Ja koska kysyntää riitti, aloimme rekryämään tiloihimme lisää hierojia.


Kysynnän kasvun vuoksi perustimmekin osakeyhtiön, Flexus Terveyspalvelut Oy:n ja aloimme tekemään laajempia suunnitelmia. Halusimme saman katon alle myös muita palveluita, laadusta tinkimättä. Alusta asti yrityksemme kulmakiviä ovat olleet laadukas asiakaspalvelu, ammattitaito ja työntekijöiden hyvinvointi. Näistä asioista aiomme pitää huolta myös jatkossa. Vuonna 2020 perustimme toimipisteen Ruskeasuolle, Flexus Ruskeasuo Valon. Valolla tarjotaan hierontaa ja siellä palvellaan niin hotellin asiakkaita kuin paikallisia asukkaitakin. Ruskeasuon toimipisteen perustamisen jälkeen halusimme perustaa toimipisteen, joka palvelisi hieman suurempaa asiakasryhmää.Flexus Fysio Haaga
Flexus Fysio Haaga

Flexus Fysio Haaga avattiin vuonna 2022. Haagan toimipiste on tähän astisista suurin, jonne saimme myös kauan haluamamme kuntosalin. Kuten nimi saattaa antaa jo ymmärtää, myös palveluita on entistä enemmän. Fysioterapiaa, osteopatiaa, hierontaa & henkilökohtaista valmennusta. Vaikka Haagan toimipiste on ollut toiminnassa vasta vuoden, ovat asiakkaat löytäneet meidät huikean hyvin. Tästä suurin kiitos menee tietysti meidän loistavalle työporukalle ja mahtaville asiakkaillemme.


Tulevaisuus näyttää siis oikein valoisalta. Ei ole mikään valtionsalaisuus, että aiomme jatkossakin laajentaa toimintaamme. Olemme tyytyväisiä mihin asti olemme päässeet, mutta jalkoja emme nosta pöydälle. Olemme taloudellisesti hyvin vakaassa tilanteessa ja yrityksemme kasvaa vuosi vuodelta suunnitelmien mukaisesti. Suurin voimavaramme ovat ammattilaiset, ketkä meillä työskentelevät sekä asiakkaat, jotka arvostavat ja käyttävät meidän palveluitamme. Kiitos!


Ilari Keckman & Tapio Kiuru

Flexus Terveyspalvelut Oy


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page