top of page
Hieroja Ruskeasuo

Amanda Paajanen

  • Instagram

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, purentalihashieronta, raskausajanhieronta

Flexus Ruskeasuo Valo

Minusta

Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistolta urheiluhierojaksi kesäkuussa 2022. Tieni hierojaksi ei kulkenut oman urheilutaustan kautta vaan kiinnostuksesta ihmiskehon anatomiaan ja toimintaan sekä halusta tehdä yksilöllistä, hyvinvointiin keskittyvää asiakastyötä. Myös työn monipuolisuus ja yrittäjyys kiehtoi. Lapsena olen harrastanut telinevoimistelua, ratsastusta ja karatea, mutta rakkain lajini oli kirjat ja lukeminen. Nykyään vietän vapaa-aikaani kirjojen lisäksi kuntosalilla, uimahallilla
ja ulkoillen. Pidän myös uusien lajien kokeilemisesta.
I studied in English from preschool through to high school and grew up multilingual. I’m more than happy to offer my services even if you don’t speak Finnish.
Uppvuxen i tvåspråkig familj, betjänar dig gärna på svenska också! Jag har aldrig studerat på svenska (gick till en engelskspråkig skola), men strävar för att erbjuda lika högklassig och omfattande service som på finska och engelska även om jag ibland måste tänka efter anatomiska orden lite längre.


Parasta työssä

Parasta tässä työssä on ehdottomasti asiakkaat! Rakastan sitä, että hierojana minulla on aikaa keskittyä juuri sinuun ja sinun auttamiseen. Välillä se apu on rentoutumista ja jutustelua, välillä sitten tutkitaan huolella kipuilevaa aluetta ja pohditaan yhdessä hoitosuunnitelmaa. Haluan tehdä työtäni aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja häntä kuunnellen, sillä molemminpuolinen ymmärrys
ja hyvä keskusteluyhteys on hyvän hoitotuloksen avain. Jaan mielelläni anatomista osaamistani ja pidän siitä, kun voin vastata kysymyksiin miksi ja miten.


Tulevaisuus

Tässä alassa on ihanaa se, että osaamistaan voi laajentaa ja ymmärrystään syventää lähes
loputtomiin. Luen alaan liittyvää kirjallisuutta monipuolisesti ja laajennan osaamistani lyhyemmillä täydennyskoulutuksilla.
Jatkokouluttautuminen fysioterapeutiksi on harkinnassa, mutta haluan ensin keskittyä rauhassa hierojan työssä kehittymiseen. Uskon saavani jatko-opinnoista enemmän irti, kun tiedän työkokemuksen kautta minkälainen kuntoutustyö on minulle mielekkäintä ja kiinnostavinta. Ja onhan minulla hierojana maailman kivoin työ!

Annika L.

Amanda on asiantunteva ja asiakaslähtöinen hieroja, ja lisäksi mahtava tyyppi. Niskahartiaseutu ollut käsittelyiden jälkeen selkeästi paremmassa kunnossa. Kiitos Amanda!
bottom of page