top of page
Hieroja Ruskeasuo

Amanda Paajanen

  • Instagram

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, purentalihashieronta, raskausajanhieronta

Flexus Ruskeasuo Valo

Minusta

Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistolta urheiluhierojaksi kesäkuussa 2022. Tieni hierojaksi ei kulkenut oman  urheilutaustan kautta vaan kiinnostuksesta ihmiskehon anatomiaan ja toimintaan sekä halusta tehdä yksilöllistä, hyvinvointiin keskittyvää asiakastyötä. Myös työn monipuolisuus ja yrittäjyys kiehtoi. Lapsena olen harrastanut telinevoimistelua, ratsastusta ja karatea, mutta rakkain lajini oli kirjat ja lukeminen. Nykyään harrastan lukutoukkailun ohella kuntosalia, pyöräilyä sekä uintia, ja kiipeily tai boulderointi on seuraavana lajikokeiluna suunnitelmissa.  
I studied in English from preschool through to high school - I’m native-level proficient and more than happy to offer my services even if you don’t speak Finnish.
Uppvuxen i tvåspråkig familj, betjänar dig gärna på svenska också! Jag har aldrig studerat på svenska (gick till en engelskspråkig skola), men kommer att använda hjälpmedel om nödvändigt så att jag kan erbjuda lika högklassig och omfattande service som på finska och engelska.


Parasta työssä


Parasta tässä työssä on ehdottomasti asiakkaat! Rakastan sitä, että hierojana minulla on aikaa keskittyä juuri sinuun ja sinun auttamiseen. Välillä se apu on rentoutumista ja jutustelua vaikka päivän lööpeistä, välillä sitten tutkitaan huolella
kipuilevaa aluetta ja pohditaan yhdessä hoitosuunnitelmaa. Haluan tehdä työtäni aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja häntä kuunnellen, sillä molemminpuolinen ymmärrys ja hyvä keskusteluyhteys on hyvän hoitotuloksen avain. Jaan mielelläni anatomista osaamistani ja pidän siitä, kun voin vastata kysymyksiin miksi ja miten.


Tulevaisuus


Tässä alassa on ihanaa se, että jatkokouluttautua voi loputtomiin! Suunnittelenkin purentalihashierontaan kouluttautumista lähiaikoina, ja laajennan sekä päivitän aktiivisesti omaa osaamistani myös alaan liittyvän kirjallisuuden, tutkimusten ja dokumenttien kautta. Jatkokouluttautuminen fysioterapeutiksi kiinnostaa myös,
mutta haluan ensin keskittyä hetkeksi työntekoon. Kiinnostuksen kohteena kuntoutus ja ihmiskeho on niin hurjan laaja ja erikoistua voi vaikka mihin - uskon saavani jatko-opinnoista enemmän irti, kun tiedän työkokemuksen kautta mihin
kuntoutuksen osa-alueeseen haluan fysioterapeuttina keskittyä.

Annika L.

Amanda on asiantunteva ja asiakaslähtöinen hieroja, ja lisäksi mahtava tyyppi. Niskahartiaseutu ollut käsittelyiden jälkeen selkeästi paremmassa kunnossa. Kiitos Amanda!
bottom of page