top of page
helkaflxs_edited.jpg

Helka Jantunen

Koulutettu hieroja, fysioterapeuttiopiskelija

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, purentalihashieronta

Flexus Fysio Haaga

Minusta

Moikka! Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi keväällä 2021. Pian hierojaksi valmistumisen jälkeen aloitin fysioterapian opinnot, joita suoritan parhaillaan. Terveys, hyvinvointi ja ihmiskehon anatomia ovat erityisiä kiinnostuksen kohteitani. Olen kiinnostunut kehon, mielen ja ympäristön vuorovaikutuksesta. Minulle on tärkeää huomioida ihminen kokonaisuutena.

Liikun mielelläni, ja tällä hetkellä kulutan vapaa-aikaani kuntosalilla ja ulkoillen eri tavoin. Pidän uusien lajien kokeilusta, ja minut onkin nähty mm. potkimassa jalkapalloa ja hakkaamassa nyrkkeilysäkkiä. Akkuni latautuvat parhaiten hyvän kirjan tai leffan äärellä ja luonnossa liikkuen.

Parasta työssä

Parasta työssäni ovat kohtaamiset erilaisten ihmisten kanssa ja työn merkityksellisyys. Hierojana olen rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Kohtaan sinut yksilönä ja teen tehokkaan hoitosuunnitelman sekä annan neuvoja ja ohjausta. Oli sitten kyseessä kireät lihakset, tuki- ja liikuntaelinvaivat tai rentoutuminen kiireen keskellä, haluan tarjota tietotaitoni ja auttavat käteni.

Tulevaisuus

Tässä työssä ei voi koskaan olla valmis; aina on varaa kehittyä ja olla parempi. Hierojaosaamistani kehitän erilaisilla täydennyskoulutuksilla. Fysioterapian opintojen jälkeen haluan päästä kunnolla mukaan työelämään, mutta koska uuden oppimisesta ei ole koskaan haittaa, niin tulevaisuudessa myös ravitsemus- tai terveystieteiden opiskelu kiinnostavat. Pidän kaikki ovet avoinna!

 

Nähdään vastaanotolla!

bottom of page